Jednoduché sýrové smaženky: Křupavou lahůdku připraví i kuchařský začátečník. Dokonalá chuť připomene minulost
Falešný zabijačkový prejt podle receptu z roku 1946. Je krásně tmavý, ale při jeho přípravě se obejdete i bez vepřové krve
Zabijačkové knedlíky jako netradiční masopustní specialita: Vynikající jsou plněné jelitem i jitrnicí
8 foto Hodnocení 8× Jak připravit kupovaný prejt? Nejlépe chutná zapečený a servírovaný se zelím
Prdelačka z jelita: Chutná jak opravdová zabijačková polévka, přitom stačí přidat jen vývar a pár ingrediencí
Masopustní akce 2024: Kam se vydat na průvod masek, kde ochutnáte jitrničky a ovar a kde se budou smažit koblihy
Česká specialita: Oblíbenou polévku prdelačku si snadno uvaříme i doma v paneláku. Potřebujeme k tomu jen pár surovin od řezníka
6 foto Zabijačkové hody 2023: Kam se v Praze a v jejím okolí vydat na nejlepší jitrničky, prdelačku a tlačenku
Tradiční zabijačka má svůj řád a pravidla: Krev má míchat benjaminek rodiny a mozeček připadne jako odměna mistru řezníkovi
5 foto Holka u plotny radí: Rychlé trdelníky z listového těsta jsou na stole do 30 minut. Voní skořicí a chutnají skoro jako ty pravé
Masová placička v ražené housce s karamelizovanou cibulí Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Jenda1 45 min