Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 782 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,62 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 13,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelítková polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Y3
Moje poznámka
Jelítková polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Y3
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 57 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 2 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 5 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 12 hodinami
Tématické fráze:
jelitkova polevka,
prdelanka,
polévka z jelita,
krvava polevka,
prdelačka,
jak udělat prdelanku z jelit,
krajové polévky,
prdelačka polívka,
polévka z jelítka,
jelítková polévka recept,
prdelačka z jelítek,
polévka z jelit,
polevka jelítková,
prdelanka recept,
polevka prdelacka,
polévka z jelítek,
polevka prdelanka,
prdelanka polévka,
prdelačka z jelita,
prdelačka recept
Suroviny:
sádlo,
cibule,
česnek,
jelito,
mrkev,
pepř,
majoránka,
vegeta,
masox,
šunka,
sůl,
kroupy,
petrželka
Komentáře (12)
Dělávám ji taky, ale bez šunky a mrkve. Chutná téměř jako ta ze zabíjačky.
Za inovovanou prdelačku posílám třetí bodík