Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 782 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,62 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 13,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelítková polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Y3
Moje poznámka
Jelítková polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Y3
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 8 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 9 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 9 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 10 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 12 hodinami
Tématické fráze:
jelitkova polevka,
prdelanka,
polévka z jelita,
krvava polevka,
prdelačka,
jak udělat prdelanku z jelit,
krajové polévky,
prdelačka polívka,
polévka z jelítka,
jelítková polévka recept,
prdelačka z jelítek,
polévka z jelit,
polevka jelítková,
prdelanka recept,
polevka prdelacka,
polévka z jelítek,
polevka prdelanka,
prdelanka polévka,
prdelačka z jelita,
prdelačka recept
Suroviny:
sádlo,
cibule,
česnek,
jelito,
mrkev,
pepř,
majoránka,
vegeta,
masox,
šunka,
sůl,
kroupy,
petrželka
Komentáře (12)
Dělávám ji taky, ale bez šunky a mrkve. Chutná téměř jako ta ze zabíjačky.
Za inovovanou prdelačku posílám třetí bodík