Jelítková polévka II.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 782 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,62 g |
Tuky | 2,58 g |
Vláknina | 13,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,33 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 31,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moc jsem se podivila, že tahle vynikající polévka tady není, tak jsem to napravila a tak jí dělám já. Může se také přidat kmín a česneku víc!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 10. 2009 11:14
27. 10. 2009 11:00
Dělávám ji taky, ale bez šunky a mrkve. Chutná téměř jako ta ze zabíjačky.
27. 10. 2009 07:23
26. 10. 2009 21:42
26. 10. 2009 21:08
26. 10. 2009 20:59
26. 10. 2009 20:58
Za inovovanou prdelačku posílám třetí bodík.
26. 10. 2009 20:51
26. 10. 2009 20:37
26. 10. 2009 20:24
26. 10. 2009 15:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jaké jídlo si připravit na trek. Co s sebou pod stan, abychom se moc nepronesli a zároveň měli to nejdůležitější
Další recepty
Tématické fráze: jelitkova polevka prdelanka polévka z jelita krvava polevka prdelačka jak udělat prdelanku z jelit krajové polévky prdelačka polívka polévka z jelítka jelítková polévka recept prdelačka z jelítek polévka z jelit polevka jelítková prdelanka recept polevka prdelacka polévka z jelítek polevka prdelanka prdelanka polévka prdelačka z jelita prdelačka recept
Suroviny: sádlo, cibule, česnek, jelito, mrkev, pepř, majoránka, vegeta, masox, šunka, sůl, kroupy, petrželka
Jelítková polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Y3
11 názorů