Co frčelo v devadesátkách aneb sladkosti, které jsme milovali. Hitem byly žvýkačky s neuvěřitelně dlouhou chutí i zvláštní lízátka
Výlovy rybníků 2025: Pro čerstvé ryby, na kapří hranolky nebo rybí polévku se můžete vydat nejen na Třeboňsko
Znojemský nálev dá křupavým okurkám tu nejlepší chuť. Důležitý je voňavý kopr, pikantní křen i další nezbytné ingredience
Jaroslav Sapík vařil pro princeznu Dianu: Topinku s vejci jsem jí musel dělat čtyři dny za sebou, vzpomíná slavný šéfkuchař
12 foto Hodnocení 39× Jak pěstovat křen? Vyhradíme mu místo, kde nebude překážet. Sklízíme kořeny i listy
7 foto Hodnocení 81× Lahodná a pikantní křenová omáčka je báječná k uzenému masu. Víme, jak ji uvařit
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu
8 foto Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje
5 foto Hodnocení 50× Ovar s křenem je venkovská klasika. Poradíme s jeho přípravou krok za krokem
Domácí křenová pomazánka je pikantní pochoutkou, která se skvěle se hodí na chlebíčky i k pečenému masu
Jak na tu nejlepší vejmrdu? Záleží, jestli nastrouháte křen najemno či nahrubo, zajímavější chuť dodají upečená jablka
Pět nejoblíbenějších pomazánek na podzim: Jak na tu nejlepší vajíčkovou, skvělou česnekovou i zdravou tuňákovou
Hodnocení 29× Jak připravit okurkové řezy. Využijeme na ně salátovky, hadovky i přerostlé nakládačky
Křen je užitečná trvalka: Není náročný na pěstování, odolá suchu i mrazu a v dvojici s vepřovým ovarem je nenahraditelný
Salát z čerstvého zelí: Křupavost a křehkost zajistí rychlé spaření horkou a pak studenou vodou, pikantní chuť dodá ocet
Hodnocení 42× Jaké pomazánky máte nejraději? A všimli jste si, že ty česnekové mizí z podnosů během chvilky? Vybrali jsme ty nejlepší recepty
Vejmrda neboli jablečný křen se na podzim skvěle hodí: Dva způsoby, jak připravit tradiční české jídlo
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
Jednoduchý recept na vepřové výpečky: Česká klasika voní česnekem a kmínem, maso podlité pivem získá nový rozměr chuti
9 foto Retro okénko: Piškotové dortíky Miky stály 3 Kčs, dnes jsou za 20 Kč. Podle našeho receptu chutnají stejně jako před třiceti lety