Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
7 foto Hodnocení 34× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
Hodnocení 8× Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Hodnocení 45× Kvašáky jsou oblíbenou lahůdkou. Podle těchto receptů vám vydrží až do další sezony
5 foto Hodnocení 66× Máte mnoho přerostlých okurek? Připravte si z nich oblíbené kvašáky, americké okurky nebo lahodný salát
5 foto Hodnocení 63× Desatero rad na téma zavařování okurek: Křupavé a kořeněné okurky s námi snadno zvládnete
Hodnocení 80× Kolik soli dát do kvašáků? Letní kvašené okurky mají báječnou chuť. Potřebují ale správnou dávku soli
Hodnocení 171× Jak připravit nejlepší kvašáky. Ochutnejte výborné křupavé okurky jedinečné chuti podle rodinných receptů
Hodnocení 11× Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Hodnocení 43× Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky
Skořice jako voňavé zimní koření: Skvěle se uplatní v jogurtu a sladkých moučnících, ale výtečně dochutí i maso
Pět třešňových dezertů: Voňavá a nadýchaná bublanina, osvěžující nepečené bábovičky nebo úžasně vláčný kakaový koláč
Žampiony s tvarůžkem v bramborovo-zeleninovém ďolíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 30 min