Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Pikantní kvašáky: Vynikající křupavé okurky provoněné koprem, česnekem a chilli papričkami rozzáří každé grilování
Video Hodnocení 33× Jak udělat kvašáky? Tuto letní lahůdku podle názorného videa si nenechte ujít
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
7 foto Hodnocení 42× Domácí kvašáky: Skvělé pochoutky snadno docílíte, pokud předejdete zásadní chybě
7 foto Hodnocení 75× Časté chyby při výrobě kvašáků: Vyvarujte se jich a podpořte tak zdravé kvašení
Hodnocení 9× Jak využít lák z kvašených okurek? Výborně ochutí fazolovou omáčku nebo koprovou polévku
Hodnocení 58× Kvašáky jsou oblíbenou lahůdkou. Podle těchto receptů vám vydrží až do další sezony
5 foto Hodnocení 94× Máte mnoho přerostlých okurek? Připravte si z nich oblíbené kvašáky, americké okurky nebo lahodný salát
5 foto Hodnocení 118× Desatero rad na téma zavařování okurek: Křupavé a kořeněné okurky s námi snadno zvládnete
Hodnocení 108× Kolik soli dát do kvašáků? Letní kvašené okurky mají báječnou chuť. Potřebují ale správnou dávku soli
Hodnocení 199× Jak připravit nejlepší kvašáky. Ochutnejte výborné křupavé okurky jedinečné chuti podle rodinných receptů
Hodnocení 12× Okurky máme rádi pro jejich křupavost a dietetické vlastnosti. Kromě salátů a kvašáků jsou vhodné i na pleťovou masku
Hodnocení 48× Kopr může mít v kuchyni všestranné použití. Nemusí být nutně jen součástí kulajdy a omáčky