Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvašená cuketa

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min Plus doba kvašení

30 min (30 min příprava, Plus doba kvašení)

5. 8. 2011 10:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Doporučujem v rámci letného cuketovania.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

12. 8. 2022 17:20

Chuťovo trochu iné ako uhorky nakladačky, ale výborné - u nás obľúbené. Pridala som foto.

magdalenka magdalenka

5. 8. 2015 13:07

spagetka: Laďka, vyskúšaj, aké budú...:-D ja som nerobila.

spagetka spagetka

5. 8. 2015 11:15

Magdi, myslíš, že bych mohla zkusit i přerostlejší cukety? Ty mladé jo, to mi je jasné.

magdalenka magdalenka

5. 8. 2011 21:34

vseumel:chutia podobne ako uhorky, ja to zvyknem aj spolu robiť. Paličky som kúpila v lekárni...;-)

vseumel

5. 8. 2011 19:08

A jak to chutná? Je to podobné jako okurky? Každopádně mě recept zaujal i trošku pobavil. Představovala jsem si jak budu žádat doktora o dřevěné paličky na kvašené cukety :), ale to už jenom moje bujná fantazie............. :yes::yes:

magdalenka magdalenka

5. 8. 2011 17:36

1974andrea: to ja som nemilosrdná...:-D nemôžeme denno denne jesť iba cukety a fazolky...

1974andrea 1974andrea

5. 8. 2011 17:11

Takhle malinkých cuket by mi bylo asi líto trhat, nakládám takto přerostlé okurky, těch mi líto není:-D:-));-)

Klariska Klariska

5. 8. 2011 14:28

Není zač, Magdi :).

magdalenka magdalenka

5. 8. 2011 14:04

Klariska:Klari, si poklad, vďaka za link, začala som si to práve prezerať!

Klariska Klariska

5. 8. 2011 14:01

Magdi, zrovna jsem po tom pátrala http://ekozahrada.blog.cz/1011/pickles-kvasena-zel... ;-).

magdalenka magdalenka

5. 8. 2011 13:24

Klariska:dá sa kvasiť asi každá zelenina, ja som vyskúšala aj cibuľu, cesnak, alebo červenú repu.

magdalenka magdalenka

5. 8. 2011 13:22

Jana Remkova:nenapadol ma správny výraz - myslela som stonky kôpru. Okvetie a stonky používam na tieto účely, fungujú aj usušené...;-)

spagetka spagetka

5. 8. 2011 13:21

Supér, prý dostanu mladé cuketky dneska od sousedky, že jich fakt je letos moc ;-):-p:yes:

Klariska Klariska

5. 8. 2011 12:14

Takhle babička kvasívala přerostlé nakladačky, chutnaly výborně. Zkusit cuketu je dobrý nápad :yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 8. 2011 11:42

Magdi, nevím, co je to "byľa", ale musím uznat, že máš skvělé nápady. Škoda, že tady seženu spíš přerostlé cukety, ty mi vždycky někdo rád dá. Ty menší se musí koupit:-((. No, ale budu určitě myslet na "kvašáky" z cukety;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvasaky z cukety cuketové pickles jak připravit pikles pickles z cukety pikles recept kvašáky z cuket pickles recept pikles cuketa pickles kvašené cukety, recept kvašené fazolky cuketové kvašáky pickles cuketa kvasene papriky pickles kvašená zelenina recepty pickles kvašená zelenina recept recept na pickles cuketa jako kvašáky kvašená zelenina cuketa pikles z cukety

Suroviny: cuketa, sůl, voda, kopr, list hroznový, list višňový, česnek

TopRecepty.cz

Kvašená cuketa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GwOJ