Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Hodnocení 8× Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Oblíbená jídla našich prezidentů: Zeman si dopřával jitrnice, Masaryk knedlíky a Pavel miluje zelňačku se švestkami
11 foto 10 nejpopulárnějších jídel na světě: Jak na ty nejlepší špagety, domácí burger i dokonalou pizzu?
14 foto Recepty na cukroví z Peče celá země: Vojtovy kořeněné pracny i Romanovo citronové linecké vás nadchnou
Jahodové pyré: Voňavá a sladká dobrota se hodí do pohárů i jako základ zmrzliny či marmelády, stačí na ni jen dvě ingredience