Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Dokonale nadýchaná a vláčná omeleta potěší i náročné gurmány. S těmito triky se vždy povede na jedničku
20 foto Kynuté omelety podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka: Jsou krásně nadýchané a s džemem chutnají božsky
6 foto Hodnocení 2× Vaječná sedlina, tortilla nebo frittata? Báječný pokrm z vajec a toho, co máme doma
Sladká pudinková omeleta je nadýchaná jako obláček. Lehoučkou dobrotu vylepší čerstvé ovoce, přípravu zvládne i začátečník
Video Hodnocení 100× Vaječná omeleta může být dokonalý a rychlý pokrm. Připravte ji podle videoreceptu
Video Hodnocení 17× Vaječná omeleta podle videonávodu: Na tuto snídani se těšíte, už když jdete spát
Cuketová omeleta: Šťavnatost zajistí cuketa a k lahodné krémovosti pomůže přeložení omelety, ne její otáčení
Retro moučník štěpánskou omeletu si můžete připravit podle ČSN. Nadýchaný piškotový dezert báječně chutná s čerstvými jahodami
Omeleta ze syrových brambor a vajec je vydatná snídaně. Strouhaný sýr a lehce podušené žampiony ji povýší na luxusní pokrm
Tortilla s vaječnou omeletou: Nezvyklá kombinace vláčné placky, šťavnatých vajec a křupavé zeleniny překvapí výtečnou chutí
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
Hodnocení 11× Páté postní neděli se říkalo Smrtná. Po vyfukování vajíček můžete vaječný obsah lahodně zužitkovat
Zapečená brokolice se šunkou a sýrem: Na šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku je třeba správně uvařit zeleninu, aby zůstala křupavá
Holka u plotny radí: Arabský salát fattoush voní exotickým kořením a je plný zeleniny. Křupavost zajistí navíc i osmažené kousky pity
Dýňové zelí: Varianta klasického zelí s lehce nasládlou chutí skvěle doplní maso i pečené brambory, příprava je jednoduchá a rychlá