KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
Rychlá, pikantní a žádaná: Česneková pomazánka se sýrem rozzáří každý večírek i večeři a hotová je raz dva
Hodnocení 43× Jak ochutit makovou náplň? Oblíbenou náplň buchet a koláčů připravíte mnoha způsoby
Hodnocení 14× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
7 foto Hodnocení 1× Jaký cukr použít do kynutého pečiva? Klasika je nepřekvapivě sázkou na jistotu
Video Hodnocení 26× Jak připravit dukátové buchtičky s krémem? Videorecept vás přenese zpět do dětství
Video Hodnocení 52× Kynuté buchty: Video poradí začátečníkům, jak na českou klasiku s lahodnou náplní
Video Hodnocení 30× Jak připravit kvásek z droždí? Podle názorného videa jej zvládne i začátečník
19 foto V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný
5 foto Hodnocení 26× 3 typy jablečných závinů: Naučte se je z taženého, kynutého i jogurtového těsta
Pečeme s Ivou: Kváskové bulky se sezamem mají senzační chuť! Stačilo přidat navíc špetku suroviny, kterou má každý doma
Hodnocení 331× Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Hodnocení 233× Jak udělat kynuté těsto v domácí pekárně? Takto připravené těsto je nadýchané a téměř bez práce
Drobenka je ozdobou každého koláče. Aby byla křupavá, je třeba dodržet poměr ingrediencí, vůni jí dodá skořice nebo vanilka
17 foto Tereza z Peče celá země: Nejvíc mě baví technické výzvy, ve kterých nevím, jak má vypadat výsledek, říká
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska