V létě frčí v Maďarsku studené ovocné polévky gyümölcsleves. Ta s višněmi a lesním ovocem chutná božsky
Přehled supermarketů, které zůstanou otevřené během svátků 5. a 6. července, a jak si poradit s online objednávkou
6 foto Hodnocení 1× Jaké koření nesmí chybět v kuchyni? Mějte základní druhy koření vždy po ruce
9 foto Hodnocení 1× Kam použít různé druhy pepře? Každý druh je jiný a umí dochutit rozdílné pokrmy
7 foto Hodnocení 17× Naložený zelený pepř je doplňkem mnoha jídel. Má svěží, mírně palčivou chuť
6 foto Hodnocení 55× Jak připravit vepřovou panenku v pepřové omáčce? Jednoduchý recept krok za krokem
5 foto Hodnocení 5× Jak mlít nebo drtit koření? Čerstvě umleté dá vašim jídlům tu nejlepší chuť a vůni
Šampaňské mezi pepři: S kampotským pepřem vaří ti nejlepší šéfkuchaři, z každého jídla udělá delikatesu
Plněná kuřecí prsa s pepřovou omáčkou jsou úžasně šťavnatá. Důležitý je správný výběr pepře a pikantní chuť dodá i klobása
Hodnocení 42× Jak ochutit mleté maso? Vybrali jsme pro vás nejvhodnější možnosti k ochucení jídel z mletého masa
9 foto Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
11 foto Kuchařem se stal omylem, pak ale vařil v čínské Šanghaji i v nejlepší restauraci světa. Šéfkuchař Ondřej Hutník nám prozradil, o čem ještě sní...
5 foto 5 nejslavnějších pikantních jídel světa: Zvládnete sníst indické vindaloo nebo mexické chili con carne?
Retro okénko: Legendární čaj Pigi stával kdysi 8,50 Kčs a byl tak populární, že se dostal do písničky
Pečeme s Ivou: Pečivo tuze voňavé, nadýchané, a přeci s pevnější a tmavší střídou. Takové jsou chlebulky
Buřty na pivu můžete připravit na sto způsobů. Některá pravidla se ovšem musí dodržet pokaždé, jinak budete zklamaní