Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Dokonalé květákové placičky: Na povrchu jsou krásně křupavé, uvnitř jemné a plné chuti, důležité je správně uvařit květák
17 foto Hodnocení 14× 7 receptů na květákové placičky: Dozlatova usmažené chutnají s bramborovou kaší
Video Hodnocení 36× Jak udělat květákové placičky? Výtečné jsou z vařeného nebo syrového květáku
Fritelle di pasta: Smažená těstovinová hnízda jsou báječně křupavá, voní bylinkami a využijete v nich zbylé uvařené těstoviny
Pečené placičky z květáku, šunky a sýru: Jednodušší verze smažené varianty je krásně šťavnatá i křupavá, na talíři je za chvíli
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost
12 foto Hodnocení 23× 7 receptů na cuketové placičky, karbanátky a bramboráky: Nejlepší jsou z mladých cuket
Video Hodnocení 39× Jak připravit květákové placičky? Chutnají báječně a jsou snadné i pro začátečníky
6 foto Holka u plotny vaří: Jak na květákové placičky podle Marušky? S podmáslím a libečkem chutnají skvěle
9 foto Hodnocení 28× Sýrové placičky: Jednoduchý oběd nebo rychlé pohoštění připravíme během chvilky
Mrkvové placičky: Šťavnaté placky s cibulkou a bylinkami chutnají luxusně, jsou skvělou přílohou, ale nahradí i hlavní jídlo
Hodnocení 39× 7 jídel z cukety: Můžeme ji smažit, péct či vařit a navíc z ní připravíme i sladký zákusek
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
5 nejlepších bezmasých placiček: Brokolicové, houbové nebo zelné si určitě zamiluje celá rodina. Příprava je navíc velmi snadná
14 foto Daniela z Hell's Kitchen ujíždí na tataráku a bojí se cukrařiny: Vlastní restauraci bych nechtěla, vzala by mi moji lásku, říká
Vepřová kýta hajného Borovičky: Maso se musí uležet, voní pak jalovcem a výrazně ostrou chuť dodá speciální směs koření