Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
24 foto Láďa Hruška překvapuje: Reportáž o kuřecích kůžičkách bych natočil i dnes. Vždycky jsem měl svůj styl, říká
4 foto Hodnocení 2× Časté chyby při nakupování potravin: Jak ušetřit a přitom mít vše, co je potřeba
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
Otevírací doba obchodů na Vánoce 2023: Kde nakoupíte na Štědrý den a jak bude otevřeno na silvestra i Nový rok
Dodržování bezpečnosti v kuchyni může zachránit život: Stačí poslouchat několik rad a předejdete zraněním i pobytu v nemocnici
Jak budou otevřeny obchody 28. října? Přehled, kde si v sobotu v pohodě nakoupíte a kam byste chodili zbytečně
Které potraviny nedávat do mikrovlnky? Nebezpečí hrozí nejen u ohřívaných hub, ohrozit zdraví může i špenát nebo celer
Hodnocení 3× Vlastní občerstvení do letadla? Poradíme vám, co si s sebou můžete bez obav vzít na palubu
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Jana, Klára a Petra: Jak vaří tři samoživitelky za málo peněz? Dá se vyjít i s 1400 korunami na osobu za měsíc
Hodnocení 10× Velký předvánoční nákup je náročným oříškem pro všechny hospodyňky. Máme pro vás kompletní nákupní seznam. Stačí vyrazit
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
9 foto MasterChef Česko v číslech: 3200 porcí polévky, 748 kostek másla, půl tuny cibule a další suroviny. Kolik čeho se loni spotřebovalo?
14 foto Ceny potravin v Německu: Máslo za 56, kilový jogurt za 51. Vyplatí se zajet si pro olej, zrnkovou kávu i cereálie
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře