Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Poulet au pot (Kuře v hrnci)

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

19. 2. 2012 14:30

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 553 kJ / 2 044 kcal
Bílkoviny59,95 g
Tuky158,35 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,51 g
Sacharidy79,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Poulet au pot je typickým francouzským jídlem, jedná se vlastně o kuře vařené v hrnci, většinou to vypadá jako kuřecí vývar s hromadou zeleniny a masa, ale může se podlévat se červeným vínem a omáčka pak zahustit smetanou, ale variace se mohou někdy i dosti zásadně lišit.

Tato verze je jednoduchým, ale výborným prazákladem všech dalších variant.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 2. 2012 18:25

Anna Kocikova: tak to jsi mne Aničko teď rozesmála:-)) tohle mne často chytá :-):-)) nedávno jsem měla malinkou slepici a ja ji dala do papiňáku a pak snědla ji i snědla doma sama;-):-O

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 2. 2012 17:44

Mám ráda vařené kuřecí,někdy,když mě honí mlsná a jsem doma sama,strčím do papiňáku stehno a pak si pomlaskávám:-p
Tento pro mě zcela neznámý recept se mi velice zamlouvá:-p+6:yes:

spagetka spagetka

19. 2. 2012 16:05

Ten název znám, jen nevím odkud, budu se muset poptat kamarádky z Francie, jestli nám to nááhodou nedělala;-), zní to dobře :-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

19. 2. 2012 15:38

Vařené kuřecí miluju, často si ho dělám, tak proč ho nevylepšit?;-)....+1

zizala zizala (moderátorka)

19. 2. 2012 15:05

To musí být dobré :-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: bouquet garni bouquet garni kuře v hrnci kuře v hrni pulet kuře vařené slepice v červeném oleji kuře vařené v hrnci kuře vařené a co pak cele kuře vaříme v hrnci kuře z hrnce francouzský recept poulet na víně

Suroviny: kuře, voda, zelenina, cibule, bouquet garni, sůl, maso mleté, vejce, mléko, slanina uzená, houska, česnek, olej, paprika sušená sladká, sůl, pepř, tymián, koření oregáno

TopRecepty.cz

Poulet au pot (Kuře v hrnci)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pr56