Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
6 foto Hodnocení 6× Jak pěstovat cukrovou řepu. Velmi snadno. Je skvělá k plnění řepánků i do boršče
7 foto Řepánky podle staročeského receptu ze skanzenu: Nadýchané bochánky s mákem jsou vláčné a krásně voní ořechy
Salát z červené řepy: Výborná příloha k masu nebo lehká svačinka má pikantní chuť a na její přípravu stačí jen tři ingredience
Svatá Hedvika pole zamyká a medu do řepy naleje aneb Pranostiky na říjen velí ke sklizni ovoce a zeleniny
20 foto Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého
Hodnocení 19× Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Vybírat můžeme z oblíbených druhů zeleniny
Hodnocení 7× 7 chutných salátů pro zimní dny: Použijeme do nich snadno dostupnou zeleninu, luštěniny, sýry, vejce nebo kuřecí maso
Hodnocení 20× Jak připravit domácí zeleninové chipsy na svačinu či oslavu. Zdravé a chutné slané mlsání ocení děti i dospělí
Hodnocení 173× 7 nejoblíbenějších receptů z červené řepy. Připravit můžeme pomazánky, saláty, polévky a další chutná jídla
14 foto Borčš i tyhle sladké vareniky. Jak připravit hity ukrajinské kuchyně? Podle receptů z Babiččiny kuchyně to zvládnete levou zadní
Jídelní rozmary slavných: Madonna nepije alkohol, striktně se vyhýbá cukru a miluje tenhle salát s quinoou
Louis Armstrong miloval čínskou kuchyni i italské špagety. A protože byl velký jedlík, váhu si udržoval za pomoci projímadel
Rajská polévka jako od babičky: Z čerstvých rajčat chutná božsky, voní skořicí a hřebíčkem a sladký nádech podpoří zkaramelizovaný cukr