Peče celá země je zpět, nová řada začíná už 3. ledna 2026: Bude to drama až do konce, slibují Tereza Bebarová a Míša Landová
Jak moc nám škodí „éčka“ v jídle? Způsobují obezitu i deprese, řiďte se pravidlem 0-1-5 a neuděláte chybu, říká odbornice
Nepečené medovníkové kuličky jsou skvost mezi cukrovím: Za pár chvil máte připravenou dobrotu, po které se zapráší
5 foto Hodnocení 17× Jak správně udělat roštěnou? Radíme začátečníkům, jak snadno připravit maso
5 foto Hodnocení 2× Jak připravit vysoký roštěnec? Šťavnatý a dokonale propečený je z pánve i z trouby
Video Hovězí roštěná podle prababičky Anežky: Šťavnaté maso v jemné omáčce s výraznou chutí snadno připravíte podle našeho videa
Jak na vynikající smaženou vídeňskou cibulku k roštěné či ke guláši? Podle receptu Romana Pauluse bude dokonale křupavá
Hovězí roštěnky na cibuli krok za krokem: Na jejich dokonalou šťavnatost a měkkost stačí znát několik osvědčených fíglů
7 foto Hodnocení 30× Jak připravit hovězí Stroganov? Jemné plátky s omáčkou voní po červeném víně
7 foto Hodnocení 13× Jak připravit roštěnou à la Stroganov? Tajemství dokonalé omáčky i šťavnatého masa
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
5 foto Hodnocení 76× Jak připravit hovězí roštěnou v šesti jednoduchých krocích. Jakou část masa zvolit
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku
Masopust 2024: Kdy letos nastává čas jitrnic, koblih a pestrobarevných masek? Náš přehled provede celým obdobím
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo