Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
7 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě bramborového salátu: Pozor dejte na kvalitu ingrediencí i čistotu
Hodnocení 13× Jak uvařit brambory “na loupačku”? Jednoduché jídlo našich babiček chutná výborně i nám
8 foto Rány mazali medem, kůži olivovým olejem. Triky ze starého Egypta pomáhají i dnes, říká uznávaná dermatoložka
Madame de Pompadour: Krále Ludvíka XV. rozmazlovala jídlem, on podle jejích prsou nechal navrhnout sklenky na šampaňské