Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
5 foto Hodnocení 7× Jak udělat kosmatice? Smažená květenství bezinek snadno proměníte v lahodný dezert
9 foto Hodnocení 1× Jak připravit lívance bez mléka? Přinášíme několik tipů, jak mléko snadno nahradit
8 foto Hodnocení 1× Čím nahradit vejce v knedlíku? I bez nich připravíte přílohové i ovocné knedlíky
Video Hodnocení 8× Jak servírovat palačinky? Poradíme několik způsobů, jak budou vypadat dokonale
10 foto Hodnocení 1× Jak využít broskve v kuchyni? Inspirujte se výběrem z receptáře na báječné pokrmy
7 foto Hodnocení 5× Jak upéct rýžový nákyp? Připravte sladkou tečku, která vás chuťově vrátí do dětství
8 foto Hodnocení 23× Jak připravit třešňový džem? Zužitkujte úrodu třešní na tuto báječnou pochoutku
8 foto Iris vyrůstala v děcáku, ale nikdy se nevzdala. Dnes pro Kuchařky bez domova peče cukroví, po kterém se jen zapráší
Dokonale voňavý mátový sirup ze tří ingrediencí zvládne připravit i začátečník, když dodrží jednoduchý postup
22 foto Milan z Masterchefa se učil vařit v dětském domově. Nám prozradil recept na nadýchaný karlovarský knedlík s paprikovou omáčkou