Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 223 kJ / 292 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,28 g |
| Tuky | 13,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 283 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 20,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkA6
Moje poznámka
Sladké potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkA6
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 6 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 3 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 5 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 5 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 5 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 6 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 7 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 7 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 7 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 7 hodinami
Tématické fráze:
sladké recepty,
lazaně na sladko,
sladké moučníky,
sladké lazáně,
sladké lasaně,
lasaně na sladko,
jablkové potěšení,
kremeš,
tortilla na sladko,
lazaně s pudingem,
lazaně sladké,
tortila na sladko,
recepty z listkoveho testa sladke,
recepty z listkoveho testa,
sladké recepty z listkového těsta,
sladké recepty moucniky,
kremeš z lístkového těsta,
sladke listkove testo,
sladké top recepty,
recepty nasladke
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
mléko,
pudink,
cukr,
jahody
Komentáře (4)