Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
5 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
5 foto Hodnocení 15× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
5 foto Hodnocení 70× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
4 foto Hodnocení 65× Jak naložit srnčí maso na guláš? Ta pravá marináda dodá guláši dokonalou chuť
5 foto Hodnocení 7× Ochrana stromků před okusem od zajíců a srnek: Prevence je snazší než zachraňování
Hodnocení 36× Jak zpracovat zvěřinu. 6 tipů, na co si dát u zvěřiny pozor a jak ji nejlépe využít
Hodnocení 34× Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Ovarová polévka podle ČSN: Chutná jako na zabijačce, úžasně voní majoránkou a díky kroupám parádně zasytí
Hlávková, růžičková, kadeřavá: Kterou kapustu můžete jíst i zasyrova a která se hodí do bramborové kaše?