Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
6 foto Hodnocení 12× Jak nejlépe zpracovat syrovátku? Několik tipů na zpracování v kuchyni i kosmetice
Ricotta – italská sýrová specialita skvěle nahradí tvaroh či mascarpone. Hodí se do omáček i na přípravu dezertů
Hodnocení 30× Znáte ricottu? Tento lahodný italský sýr ze syrovátky využijeme do sladkých i slaných pokrmů
Hodnocení 28× Jak začlenit syrovátku do našeho jídelníčku? Zdravá potravina vzniká při výrobě sýra a hodí se do smoothie i pečiva
Těstovinový salát z pečeného kuřete chutná královsky: Využijete nejen maso, ale i výpek pro chuť a kůži pro křupavou posypku