Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
7 foto Hodnocení 4× Jak upéct telecí pečeni? Dopřejte si lahodně šťavnaté maso, nebudete litovat
29 foto Reportáž: Proč je Kašpárkova restaurace 420 takovým hitem? Ochutnáte zde luxusní telecí řízek i dezert ve tvaru doutníku
9 foto Hodnocení 22× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
Geniální houslista Paganini v dětství trpěl hlady. Jako dospělý si jídlo užíval do sytosti a miloval ravioli plněné spoustou masa
15 foto Jak na dokonalý telecí řízek a bramborový salát? Podle finalisty Pohlreichova souboje restaurací z Long Story Short je fígl v obalování
Hodnocení 41× 7 nejlepších receptů z telecího masa potěší děti, seniory i rekonvalescenty. Jemné maso chutná výtečně
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
15 foto Seznamte se prvními soutěžícími Hell's Kitchen Česko. Brány Pekelné kuchyně se otevírají právě dnes
Polenta e osei: Italský dezert z piškotového těsta s jemným máslovým krémem a zdobený marcipánem je vláčný a chutná božsky
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota