Jídelníček českých dělníků 19. století: Chleba ráno i v poledne, večer brambory na mnoho způsobů, jedli se vrabci a vrány
Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
29 foto Reportáž: Proč je Kašpárkova restaurace 420 takovým hitem? Ochutnáte zde luxusní telecí řízek i dezert ve tvaru doutníku
9 foto Hodnocení 21× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
Geniální houslista Paganini v dětství trpěl hlady. Jako dospělý si jídlo užíval do sytosti a miloval ravioli plněné spoustou masa
15 foto Jak na dokonalý telecí řízek a bramborový salát? Podle finalisty Pohlreichova souboje restaurací z Long Story Short je fígl v obalování
Hodnocení 36× 7 nejlepších receptů z telecího masa potěší děti, seniory i rekonvalescenty. Jemné maso chutná výtečně
Dokonalou chuť pravého vídeňského řízku zajistí správné naklepání, hrubší strouhanka i krátké smažení
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
Nadýchané povidlové Honzovy buchty: Péče o kvásek je základ a dvojité kynutí zajistí dokonalý výsledek
7 foto Chlebíčky, karafiáty, ruská vejce, spousta alkoholu a rakvičky se šlehačkou aneb Jak se u nás dřív slavil MDŽ