Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Video Hodnocení 1× Vepřenky podle ČSN: Maličké karbanátky se připravují jen a pouze z vepřového masa
Video Vaříme podle ČSN: Vepřenky – slavné retro karbanátky z vepřového masa jsou úžasně šťavnaté a s hořčicí chutnají báječně
Jak připravit výborné vepřenky? Základem dokonalé šťavnatosti je správné maso, čerstvá paprika i způsob smažení
Retro vepřenky podle normy ČSN: Takové mívali kdysi v automatu Koruna a šťavnaté byly díky malému fíglu s ledovou vodou
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené vepřové pepřenky a přidal i recept navíc
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha