Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
10 foto Buchty po ránu: Francouzské větrníčky s krémem diplomat podle Josefa Maršálka jsou krásně křupavé a voní mandarinkami
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
6 foto Hodnocení 5× Větrník ve tvaru dortu: Konečně pořádná porce moučníku pro milovníky větrníků
5 foto Hodnocení 29× Bábovka s větrníkovou příchutí: Chuť a vláčnost dodá bábovce smetanový karamel
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
11 foto Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář
Hodnocení 440× Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Video Hodnocení 421× Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
23 foto Raut na Plese jako Brno: Pohlreich, ústřice, šneci, růžová čokoláda, sushi i makronky. Nuda v jídle určitě nehrozila
Rajská omáčka s mrkví, podávána s vařeným hovězím jazykem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku 45 min