Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Video Špičková cukrářka Helena Fléglová vás naučí čarovat s odpalovaným těstem: Připravte si větrníky či karamelové věže croquembouche
Video Hodnocení 8× Pomocí názorného videa zvládnete z odpalovaného těsta vytvořit mnoho krásných tvarů
38 foto Velký test větrníků v Praze: Pod dohledem šéfcukrářky jsme našli skvělý za 69 Kč a tři překvapení. Známé firmy zklamaly
5 foto Hodnocení 67× Jak se dělá krém do větrníků? I malé dítě ví, že větrník je plněný dvěma krémy
10 foto Buchty po ránu: Francouzské větrníčky s krémem diplomat podle Josefa Maršálka jsou krásně křupavé a voní mandarinkami
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
6 foto Hodnocení 6× Větrník ve tvaru dortu: Konečně pořádná porce moučníku pro milovníky větrníků
5 foto Hodnocení 42× Bábovka s větrníkovou příchutí: Chuť a vláčnost dodá bábovce smetanový karamel
Karamelový větrník na plech: Klasický zákusek s velkou vrstvou lahodného krému a nadýchané šlehačky v jednodušší verzi
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrné suroviny i jedno překvapení
Retro okénko: 5 skvělých zákusků socialistických cukráren. Na tehdejší rakvičky, věnečky či kremrole by se dnes stály fronty
11 foto Větrníky podle Josefa Maršálka: Božskou chuť mají díky karamelové a žloutkové šlehačce i speciálně připravované cukrové polevě
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář
Hodnocení 481× Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Video Hodnocení 453× Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
10 foto Srdíčková roláda podle Josefa Maršálka: Pěnový korpus zaručí nadýchanost, cigaretová pasta efektní výsledek, říká