Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
8 foto Hodnocení 12× Časté chyby při přípravě dunajských řezů: Čeho se vyvarovat, aby se moučník povedl
8 foto Hodnocení 31× Jak připravit dunajské řezy. Efektní moučník našich babiček zvládnou i začátečníci
Hodnocení 5× Jak zpracovat v kuchyni čerstvé i zavařené višně? Výrazné sladkokyselé ovoce oplývá úžasnou chutí a vůní
Kysané zelí ze sudu krok za krokem: Od krouhání přes udusání po kvašení. Důležité je správné množství soli a pečlivá hygiena
Pět skvělých a levných jídel z čočky: Kromě klasické polévky stojí za vyzkoušení i burger nebo voňavá sekaná