Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
V létě frčí v Maďarsku studené ovocné polévky gyümölcsleves. Ta s višněmi a lesním ovocem chutná božsky
8 foto Hodnocení 13× Časté chyby při přípravě dunajských řezů: Čeho se vyvarovat, aby se moučník povedl
8 foto Hodnocení 32× Jak připravit dunajské řezy. Efektní moučník našich babiček zvládnou i začátečníci
Hodnocení 8× Jak zpracovat v kuchyni čerstvé i zavařené višně? Výrazné sladkokyselé ovoce oplývá úžasnou chutí a vůní
19 foto Stále spolu dokola! Zrzavá holčička z reklamy se zlatým prasátkem hraje opět v reklamě na Kofolu
44 foto Vojtěch Vrtiška ukázal, jak na základní žloutkový krém: Krásně voní vanilkou a jeho snadnou přípravu zvládne úplně každý
Koláče po babičce: Vynikající nadýchané a krásně vláčné pečivo bude ještě lepší, když po upečení okraje potřeme speciální směsí