Jak skladovat ořechy bez mrazáku i zavařování? Tenhle fígl se sáčkem zaručí, že budou jádra 3 roky v pohodě
5 nejlepších podzimních koláčů s jablky: Drobenkový, litý na plech nebo s pudinkovou náplní si zamilujete
Jednoduché jablečné řezy: Retro moučník jablečno-pudinkovou náplní je snadný na přípravu a nejlépe chutná, když se rozleží
Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu jsou luxusní sladko-pikantní variantou staré dobré klasiky
9 foto Hodnocení 170× Jaký je rozdíl mezi moravským vrabcem a výpečky? Porovnáváme české klasiky
9 foto Hodnocení 154× Desatero rad na téma vepřové výpečky: Poznejte tajemství dokonale šťavnatého masa
14 foto Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
5 foto Hodnocení 225× Jak udělat výpečky z bůčku? Jsou šťavnaté, křehké a s dokonale křupavou kůrkou
6 foto Hodnocení 9× Co podávat k výpečkům? Zvolte přílohu, se kterou si výpečky vychutnáte naplno
9 foto Hodnocení 389× Jak připravit nejlepší výpečky? Známe tajemství těch křupavých a šťavnatých
Jednoduchý recept na vepřové výpečky: Česká klasika voní česnekem a kmínem, maso podlité pivem získá nový rozměr chuti
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu: Skvělá pikantně nasládlá chuťová kombinace má ten správný říz
13 foto Zahráli jsme si na Punčocháře s Forejtem a vytvořili streetfood z české klasiky: Bagetu plněnou výpečky a cibulovým dipem
Hodnocení 117× Vepřové výpečky jsou poměrně levné jídlo a s knedlíkem a zelím tvoří výborný nedělní oběd. Vyzkoušejte je podle našich rad
Jak dlouho vařit houby do polévky? Čerstvé až půl hodiny, mražené kratší dobu, sušené je třeba předem správně připravit
7 foto Laskonky s citronovým krémem podle Josefa Maršálka: Díky speciálně připravovanému pudinku jsou vláčné a božsky chutnají
Německý masopust je tak trochu ve znamení obžerství. Na stole musí být prasečí uši nebo tento falešný zajíc