15 voňavých receptů s uzeným masem: Využijte do těchto pokrmů doma vyuzené pochoutky
Podzimní sychravé počasí je naprosto ideální příležitostí roztopit domácí udírny na zahradě a připravit si voňavé pochoutky. Udit můžete prakticky jakékoli maso, nejoblíbenější jsou však tučnější části vepřového masa.
Uzené maso může být součástí mnoha pokrmů, skvěle doplňuje tradiční omáčky, poslouží vám také jako náplň do bramborových knedlíků nebo skvěle navoní bramborákové těsto. Inspirujte se naším bohatým výběrem z receptáře.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
- Křenová omáčka
- Šunkofleky
- Cmunda po kaplicku
- Uzená polévka
- Povidlová omáčka s uzeným masem
- Pečené uzené koleno
- Uzené karbanátky
- Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
- Uzená kuřecí stehna pečená na zelenině
- Pečený uzený bůček, kysané zelí a bramborový knedlík
- Domácí králík na česneku s uzeným bůčkem
- Pečená uzená křidélka s omáčkou z Nivy
- Uzená žebra pomalu pečená
- Špízy s marinovaným kuřecím masem, uzeným bůčkem a s rohlíky
1/15
1/15
Komentáře