16 receptů na bramboračku, která je korunovanou královnou českých polévek
Bramborová polévka nebo-li bramboračka je hustá polévka z cibule, brambor a zeleniny, doplněná podle chuti čerstvými nebo sušenými houbami. Správnou chuť dodá polévce sůl, pepř, česnek a majoránka.
Bramborová polévka dokáže nádherně provonět celou domácnost. Hlavní roli v ní hrají houby, které jsou nejvíce aromatickou složkou pokrmu. Kdo nemusí houby, může si vybrat jeden z mnoha jiných receptů na báječnou chutnou bramboračku.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Bramborová polévka s houbami
- Letní bramboračka s klobásou
- Bramborová polévka s tvarůžky
- Staročeská bramboračka sklínka
- Bramborová savojská polévka
- Chlebová bramboračka s houbami
- Bramborová polévka s klobásou a smetanou
- Bramborovo-žampionová krémová polévka
- Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
- Bramborová polévka s pórkem a la pyré
- Bramborová polévka (bramboračka)
- Bramboračka s klobásou a zakysanou smetanou
- Bramboračka s masovými knedlíčky
- Bramborová polévka s červenou řepou, fenyklem a slaninou
- Česká bramboračka
- Bramboračka "pro nejmenší"
1/16
1/16
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře