15 receptů na carpaccio nejen z masa: Pochoutku uděláte ze zeleniny, ovoce i hub
Pod pojmem carpaccio si většina lidí představí velmi tenké plátky syrového hovězího masa, které jsou ochucené studenou zálivkou a jemně kořeněné. Možná vás ale překvapí, že z masa vůbec být nemusí. Na plátky lze nakrájet téměř cokoliv.
Carpaccio, čtěte karpáčo, je na přípravu vlastně jednoduchý pokrm, který ale při kreativním servírování může vypadat jako z té nejluxusnější restaurace. Kromě suroviny nakrájené na tenoučké plátky budete potřebovat zálivku na ochucení, něco zeleného pro rozjasnění talíře a sýr pro doladění chutí.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Carpaccio z hovězí svíce
- Carpaccio s lanýžovým olejem
- Kapří carpaccio
- Carpaccio z čerstvého lososa
- Carpaccio z uzeného lososa s kapary a bylinkami
- Carpaccio z chobotnice
- Šunkové carpaccio
- Carpaccio ze žampiónů
- Carpaccio z červené řepy a grilovaným sýrem
- Chřestové carpaccio
- Carpaccio z rajčat
- Svěží carpaccio
- Cuketové carpaccio se sušenými rajčaty a sýrem
- Hruškové carpaccio s brusinkami
- Jahodové carpaccio
1/15
1/15
Komentáře