Jahodové carpaccio
Lehké, svěží a vizuálně působivé. Jahodové carpaccio je dezert, který v sobě spojuje jednoduchost s elegancí. Tenké plátky jahod doplněné kapkou balsamica, čokoládou, mátou, nebo šlehačkou, tvoří dokonalou tečku za každým dobrým jídlem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 11 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 7 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 10 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 10 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 11 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 12 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 14 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 14 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 16 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 17 hodinami
Tématické fráze:
jahodové carpacio,
jahodová redukce,
jahodové carpacho,
medové glazé,
glazé,
jahodové plátky,
jahodové plátky recept,
jahodove carpacio recept,
ovocne carpaccio,
carpaccio,
recept carpaccio,
carpaccio recepty,
carpatio,
recept jahodové plátky,
jahodové carpatio,
jak udělat balzamikovou redukci,
jahodove glaze,
sladkokysele glazé,
jahodove scarpacio,
carpacio jahodové
Suroviny:
jahody,
krém balsamico,
čokoláda tmavá,
zmrzlina,
smetana ke šlehání
Komentáře (24)
rebeka:Já jsem o něm četla v knížce a trochu jsem se pídila na netu. Dala jsem to dohromady podle aktuálního stavu ledničky, učitě by se hodila nějaká bylinka - bazalka nebo meduňka, ale čerstvé mám jen na chalupě
vypadá to doost dobře