Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodové carpaccio

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 6. 2012 18:23

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Balzamikovou redukci jsem dělala poprvé a jsem nadšená. Konzistence medu a sladkokyselá chuť. S jahodama úžasný kontrast :-p Vyzkoušejte :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala

11. 11. 2013 08:06

casino: Jak vidno, není jen jeden jediný druh a způsob redukce. Tu z vašeho odkazu příležitostně vyzkouším ;-)

casino

11. 11. 2013 00:01

zizala zizala

24. 6. 2012 17:46

Danca: :-8:-8:-K Mockrát děkuju, mám velikou radost, u nás to taky postoupilo do Top ovocných dezertů ;-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 6. 2012 21:14

:-OJůůů:-p+15:yes::-K

Danca Danca

22. 6. 2012 20:28

Tak tohle je naprostá bomba, dělala jsem včera a mohli jsme se s manželem "užrat" (pardon, ale slušnější stejně výstižný výraz mě nenapadl:-D )

zizala zizala

21. 6. 2012 17:03

1974andrea: budu se těšit na fotku :-K:-K Já jsem dnes musela zopakovat, starší dcera o to včera přišla (skládala zkoušku) a mladší si vyžádala repete ;-)

1974andrea 1974andrea

21. 6. 2012 16:49

Až přijedu ze srazu, tak si to určo připravím, jahůdek je pořád ještě dost:-p:yes:

rebeka rebeka

21. 6. 2012 11:58

zizala: jo Jaruš, myslím, že tam o meduni:-D byla zmínka:yes:;-):-)

zizala zizala

21. 6. 2012 09:41

Děkuju všem a jsem ráda, že se vám recept líbí :-K
rebeka:Já jsem o něm četla v knížce a trochu jsem se pídila na netu. Dala jsem to dohromady podle aktuálního stavu ledničky, učitě by se hodila nějaká bylinka - bazalka nebo meduňka, ale čerstvé mám jen na chalupě:-8

rebeka rebeka

21. 6. 2012 08:53

tento rcp jsem zahlédla v nějakém časopise a hned jsem si, ostatně jako maris, říkala, že to prubnu.. holt žíža byla pendolínovější:-D:-D
vypadá to doost dobře:-p:yes::yes:

Bahula Bahula

20. 6. 2012 21:06

:-p;-):yes:+

zizala zizala

20. 6. 2012 19:22

Irrena: nejsi, už jsi byla druhá, kdo se ptal, nebylo to jasně napsané :-8:-8

Irrena Irrena

20. 6. 2012 19:18

zizala:děkuju:yes:to víš jsem někdy natvrdlá:-8:-8:-D

zizala zizala

20. 6. 2012 19:00

Irrena: Ono se to balzamiko svaří do medové konzistence, upravím to v receptu :-8

Irrena Irrena

20. 6. 2012 18:55

Vypadá to skvěle:yes::yes::yes::yes:Určitě až budu mít jahody udělám;-)V poznámce máš konzistence medu se sladkokyselou chutí;-)já tam med nikde nevidím:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jahodové carpacio jahodová redukce jahodové carpacho medové glazé glazé jahodové plátky jahodové plátky recept jahodove carpacio recept ovocne carpaccio carpaccio recept carpaccio carpaccio recepty carpatio recept jahodové plátky jahodové carpatio jak udělat balzamikovou redukci jahodove glaze sladkokysele glazé jahodove scarpacio carpacio jahodové

Suroviny: jahody, krém balsamico, čokoláda tmavá, zmrzlina, šlehačka

TopRecepty.cz

Jahodové carpaccio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lX01