Jahodové carpaccio
Lehké, svěží a vizuálně působivé. Jahodové carpaccio je dezert, který v sobě spojuje jednoduchost s elegancí. Tenké plátky jahod doplněné kapkou balsamica, čokoládou, mátou, nebo šlehačkou, tvoří dokonalou tečku za každým dobrým jídlem.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Moje poznámka
Jahodové carpaccio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lX01
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Andredka před 7 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 9 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 9 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 9 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 10 hodinami
Valašské frgály
suneno před 12 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 12 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 12 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 13 hodinami
Tématické fráze:
jahodové carpacio,
jahodová redukce,
jahodové carpacho,
medové glazé,
glazé,
jahodové plátky,
jahodové plátky recept,
jahodove carpacio recept,
ovocne carpaccio,
carpaccio,
recept carpaccio,
carpaccio recepty,
carpatio,
recept jahodové plátky,
jahodové carpatio,
jak udělat balzamikovou redukci,
jahodove glaze,
sladkokysele glazé,
jahodove scarpacio,
carpacio jahodové
Suroviny:
jahody,
krém balsamico,
čokoláda tmavá,
zmrzlina,
smetana ke šlehání
Komentáře (24)
rebeka:Já jsem o něm četla v knížce a trochu jsem se pídila na netu. Dala jsem to dohromady podle aktuálního stavu ledničky, učitě by se hodila nějaká bylinka - bazalka nebo meduňka, ale čerstvé mám jen na chalupě
vypadá to doost dobře