Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Carpaccio z hovězí svíce

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 15 min + 1 hodina uležení

15 min + 1 hodina uležení

Suroviny

Porce: podle počtu stolujících

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie267 kJ /
64 kcal
Bílkoviny2,79 g
Tuky0,97 g
Vláknina3,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátek svíčkové osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem. Dáme ho mezi dvě fólie a hladkou stranou paličky ho velmi tence naklepeme. Fólii svrchu odstraníme a z naklepaného plátku uděláme kuličku, kterou opět dáme mezi dvě fólie a znovu naklepeme. Plátků uděláme tolik, kolik hned spotřebujeme. Dáme je na hodinu do lednice. Krok 2: Salát propláchneme studenou vodou a dáme do misky. Krok 3: Osolíme jej špetkou soli, opepříme a malinko zakápneme balsamicem. Promícháme. Krok 4: Na talířek naskládáme nachystané maso, na něj navršíme salát a posypeme jej hoblinkami Parmazánu.

TIP: Kvalitní maso můžete zkusit i usušit na jerky

Zveřejněno 11. 6. 2020

Poznámka autorky JanaDorazinova

Záleží na každém z nás, pro kolik lidí budeme carpacio připravovat. Já udělala jen pro sebe..Carpacio jsem dělala poprvé a musím říct, že je to opravdu lahůdka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z hovězí svíce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3RN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Carpaccio z hovězí svíce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N3RN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Hans0808: díky. I za tip na recept od Romana Palduse, třebaže jsem si ho udělala po svém ;-)

takové porno na talíři,dietní,hodně bílkovin,málo tuků,zdravé,dobré,netradiční <3

Suroviny:
svíčková hovězí, olej olivový, pepř, balsamico, parmazán, rukola, rukola

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu