Co s natí od cibule? Je plná vitamínů, proto ji přidávejte do různých pokrmů
Cibulová nať je zásobárnou vitamínů, převážně A a C. Jde o zelené výhonky cibule, které mnoho lidí vyhazuje - přitom jde o chutný, vitamíny nabitý doplněk do různých pokrmů teplé i studené kuchyně.
Cibulová nať je zdravá, chutná zelenina, plná vitamínů, které zvláště na jaře naše tělo potřebuje. Pokud si ji sami vypěstujeme z cibule ve vodě, můžeme mít nať po celý rok. Její chuť je štiplavá, sladká, příjemná a v žádném jídle by neměla chybět.
Jak získat cibulovou nať
Zelenou nať, nabitou vitamíny, můžeme získat třemi způsoby:
- Nať je součástí koupené jarní cibulky - je k dostání po celý rok.
- Vypěstujeme nebo koupíme cibulovou nať - zelené výhonky bez cibule.
- Vypěstujeme si nať za oknem ze zdravé cibule, posazené do vody.
Co udělat s natí od cibule
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makový koláč s jablky II
Přidáno před 12 hodinami
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno před 13 hodinami
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
Polévka z ledového salátu
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Krůtí v pivní marinádě
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Komentáře