15 jablečných moučníků: Co dobrého upéct, když je jablek dostatek
Jablka jsou naše nejběžnější ovoce a mnoho moučníků počítá právě s nimi. Toto ovoce je někdy více sladké, jindy nakyslé, ale do sladkých dobrot pokaždé ideální. Svou chutí zvlášť vynikají letní jablka, která je potřeba po sklizni brzy spotřebovat. Máme pro vás tipy na ty nejoblíbenější sladké dobroty s jablky.
Používáme pouze zdravá a kvalitní jablka - čím chutnější budou, tím lepší bude i moučník. Z jablek vykrájíme jádřince se semínky, slupku obvykle není potřeba loupat. Ke strouhání jablek použijeme buď obyčejné struhadlo s přiměřeně velkými otvory nebo elektrický přístroj, který má v sobě i funkci strouhání.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Recepty ve výběru
- Cukrářské jablečné řezy
- Jablečný štrúdl z domácího těsta
- Jablečná buchta s čokoládovou polevou
- Jablečný koláč s pudinkem a piškoty
- Jablečná roláda - rychlá
- Jablečné řezy naruby - zase trochu jinak
- Jablečný koláč s ovesnými vločkami
- Jablečný linecký koláč
- Jablečné hrk-hrk řezy
- Jablečné řezy s pudingem
- Ořechovo-jablečný koláč II
- Jablečná bublanina od Adely Banášové
- Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
- Mufiny z jablečného těsta
- Jablečné řezy s kokosem a smetanou
1/15
1/15
Další tipy a triky
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře