1 z 15
Kokosáci
Klasický recept na kokosky můžete ozvláštnit tím, že na jejich tvoření použijete formičky na vosí úly. Tyto kokosky jsou slepeny s piškotem pikantní marmeládou a polity tmavou čokoládou, skvěle bude vypadat i bílá čokoláda.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kokosky jsou velmi oblíbeným cukrovím, které nadchne nejen dospělé, ale i děti. Jsou typické pro svoji kokosovou chuť a vůni, měkký a vláčný střed a křupavý povrch. Možná vás překvapí, kolik různých receptů můžete při přípravě kokosek vyzkoušet.
U někoho kokosky zdobí každoročně vánoční stůl, ale jiný možná neví, co se zbylým bílkovým sněhem. Klasické a původní kokosky jsou šlehané z bílků nad párou. V dnešní době ale existuje spousta dalších a mnohem jednodušších receptů pro ty méně odvážné, nebo pro někoho, kdo chce jen zkusit něco nového. Inspirujte se výběrem 15 oblíbených receptů na kokosky.
Komentáře