Proč nedělat bramborovou kaši tyčovým mixérem? Výborná kaše stojí za trochu práce. Poradíme, jak na to
Bramborovou kaši mají rádi dospělí i děti. Při její přípravě ale můžeme udělat jednu zásadní chybu - když si budeme chtít její zpracování usnadnit pomocí tyčového mixéru.
Kulinářské tipy a triky Ukázat další tipy
Jak na skvělou bramborovou kaši
A jak tedy dosáhnout té správné konzistence? Nejlepší je brambory propasírovat. Použít můžeme:
- pasírovací síto na brambory
- lis na brambory
- případně mačkadlo na brambory, které se ale více hodí na přípravu šťouchaných brambor
Sice se u toho více zapotíme, ale odměnou nám bude ta nejlepší a úžasně jemná bramborová kaše.
A jak hotovou bramborovou kaši zapéct, nám poradí následující video. Vyzkoušejte i další oblíbená bramborová jídla.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Pomazánka z ementálu s jablky
Přidáno před 11 hodinami

Zapečené brambory s uzeninou, pórkem a kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami

Čokoládový krém á la termix
Přidáno před 17 hodinami

Makovky lepší než z obchodu k pivu, vínu či televizi
Přidáno před 19 hodinami

Sladké trubičky pečené v toastovači
Přidáno před 20 hodinami

Houbový kuba LFR
Přidáno 3. 2. 2023 19:34
Komentáře
Nejsou zde žádné komentáře.