Proč nedělat bramborovou kaši tyčovým mixérem? Výborná kaše stojí za trochu práce. Poradíme, jak na to
Bramborovou kaši mají rádi dospělí i děti. Při její přípravě ale můžeme udělat jednu zásadní chybu - když si budeme chtít její zpracování usnadnit pomocí tyčového mixéru.
Rozmixováním uvařených brambor bychom z nich dostali škrob a dosáhli konzistence podobné lepidlu.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jak na skvělou bramborovou kaši
A jak tedy dosáhnout té správné konzistence? Nejlepší je brambory propasírovat. Použít můžeme:
- pasírovací síto na brambory
- lis na brambory
- případně mačkadlo na brambory, které se ale více hodí na přípravu šťouchaných brambor
Sice se u toho více zapotíme, ale odměnou nám bude ta nejlepší a úžasně jemná bramborová kaše.
A jak hotovou bramborovou kaši zapéct, nám poradí následující video. Vyzkoušejte i další oblíbená bramborová jídla.
Další tipy a triky
Nejnovější recepty Více
Čokoládové tyčinky s nutellou a oříšky
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové preclíky
Přidáno před 14 hodinami
Bůček s pekingským zelím
Přidáno před 14 hodinami
Kunovjanská kuřecí játra
Přidáno před 22 hodinami
Ananas ve vlastní šťávě
Přidáno před 22 hodinami
Drůbeží játra na paprice z pánve
Přidáno 29. 11. 2023 08:14
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře