7 jablečných závinů, do kterých zužitkujeme letní jablka. Výtečně chutnají a patří k létu stejně jako bublaniny
Letní jablka mají jedinečnou chuť a skvěle se hodí do moučníků. Připravujeme z nich různé koláče, žemlovky a především záviny. Vybírat se dá z mnoha receptů, které se liší použitím rozdílných těst - ve výsledku je jedno lepší než druhé.
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Jablečné záviny jsou vynikajícím způsobem využití jablek, zvláště těch letních, která mají jedinečnou chuť. Za vyzkoušení stojí i další osvědčené záviny (štrúdly) z našeho receptáře.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset nejčastějších otázek a odpovědí na téma meruňky. Jak je nejlépe zpracovat a na co všechno se dají využít
Nejlepší jablečné štrúdly. Jednoduché záviny s vůní jablek a skořice vám zachutnají
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu
Komentáře