uvařila 15. 3. 2012 13:34
boršč-bez řepy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 3. 2012 13:34
boršč-bez řepy
přední hovězí, plec vepřová, kýta vepřová, špek, kost hovězí, cibule, řepa červená, zelí bílé, mrkev, petržel, celer, rajče cherry, protlak rajčatový, smetana ke šlehání, mouka hladká, máslo, koření nové koření, bobkový list, cukr, ocet, šťáva citronová, pepř mletý, sůl, smetana zakysaná, kopr
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Nejlepší dezerty z kávy: Udělejte si zmrzlinu, která vás po ránu postaví na nohy
Česká gastronomie v průběhu věků: Za první republiky byla uznávaná, dnes je plná náhražek
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska