uvařila 23. 4. 2015 14:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2015 14:14
líčka hovězí, špek, pivo černé, vývar masový, máslo, mrkev, petrželka kořenová, bulva celerová, cibule, med tekutý, protlak rajčatový, bobkový list, tymián sušený, rozmarýn sušený, pepř, sůl
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Balkánská kuchyně: Jak na oblíbené ražniči na grilu? Masu prospěje odležení, otáčení i alobal
Udělali jsme domácí tyčinku Margot a porovnali chuť a cenu: Příprava je snadná, cena skoro stejná, ale chuť neporovnatelná!
Vyzkoušeli jsme retro sýrovou roládu podle norem z roku 1964: S liptovskou pomazánkou, okurkami a vajíčkem chutná skvěle