uvařila 20. 9. 2010 18:59
Celozrnný kefírový chleba s dýňovým semínkem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2010 18:59
Celozrnný kefírový chleba s dýňovým semínkem
kefír, voda, sůl, cukr, olej, kmín celý, mouka žitná chlebová, mouka celozrnna pšeničná, mouka hladká, semínka dýňová, droždí,
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Horký nápoj Mokrý vrata: Jak na vylepšenou verzi svařáku podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka?
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle