uvařila 5. 4. 2014 21:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 4. 2014 21:36
mouka polohrubá, mouka žitná chlebová, mouka chlebová pšeničná, sůl hrubá, droždí sušené, voda, mouka polohrubá
Přidáno před 39 minutami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Reuben polévka výborně zahřeje, nasytí a chutná úplně stejně jako slavný americký sendvič se zelím
Pozor při grilování: Inspekce varovala před šizeným mletým masem, salmonelou v kuřatech i plísněmi v sýrech Oštěpek
Drobenka je ozdobou každého koláče. Aby byla křupavá, je třeba dodržet poměr ingrediencí, vůni jí dodá skořice nebo vanilka