uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 2. 2017 13:56
Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce
maso kuřecí, cibule, olej, sůl, pepř mletý, cuketa, zelí bílé, mrkev, žampióny, česnek, smetana na vaření, mouka hladká, kopr
Přidáno před 59 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 14. 6. 2024 17:05
Přidáno 14. 6. 2024 16:29
Přidáno 14. 6. 2024 14:16
Užijte si v létě barbecue. V čem spočívá tento způsob úpravy masa a jak se liší od grilování?
Drožďová pomazánka jako dokonalá zdravá pochoutka: Chuť vylepší kromě cibule i salám a jedna obyčejná surovina
Salát s vůní exotiky: Vietnamský salát gỏi xoài je osvěžující díky mangu. Co mu dodá křupavost?