uvařila 15. 3. 2012 22:33
před upečením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 3. 2012 22:33
před upečením
mouka celozrnna pšeničná, mouka špaldová celozrnná, droždí čerstvé, voda, cukr, sůl, špenát listový mražený, česnek, olej olivový extra virgin, pepř mletý, cibulka jarní
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jitrnice s kysaným zelím a bramborem: Jitrnice je třeba včas vyndat z lednice, obalit v mouce a zelí správně ochutit
Byliny v kuchyni: Vyrobte si blahodárný med z krásné pampelišky
Pěstovat se dá v čemkoli a kdekoli. Udělejte si minizahrádku ze starých nákupních tašek nebo z pytle od brambor