uvařila 16. 4. 2009 15:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 4. 2009 15:57
vločky ovesné, cibule, česnek, mrkev, paprika sušená sladká, majoránka, vývar hovězí, pažitka, olej, sůl
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Jak poznat čerstvého kapra a který kus je ten nejchutnější? Na velikosti záleží!
Palapaisti aneb Dušené hovězí s mrkví: Vynikající finské jídlo z jednoho hrnce zasytí a zahřeje
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil