uvařila 15. 9. 2013 17:09
Hrnec dáme na sporák,přidáme olej a na největším plameni necháme zredukovat.V závěru přidáme cukr,provaříme a horké naplníme do sklenic.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 9. 2013 17:09
Hrnec dáme na sporák,přidáme olej a na největším plameni necháme zredukovat.V závěru přidáme cukr,provaříme a horké naplníme do sklenic.
rajče, paprika čerstvá červená, cibule, ocet, olej, cukr krystal, skořice celá, koření hřebíček, koření nové koření, bobkový list, sůl, libeček
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Kouzlo křupavých a chuťově vyvážených amerických brambor se skrývá ve směsi koření a správné teplotě při pečení
Rajčatový Tarte Tatin: Obrácený koláč naslano z křehkého těsta a zkaramelizovaných masitých rajčat je neuvěřitelně vláčný
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule