uvařil 2. 9. 2014 10:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 9. 2014 10:32
čočka, voda, petrželka kudrnka, pepř, česnek, cibule, ořechy, strouhanka, semínka lněná, žampióny, kapusta, olej olivový, ocet balsamiko, hořčice, droždí lahůdkové, sůl mořská, paprika sušená sladká
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 26. 5. 2024 09:53
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin
Hostina na svatého Martina: Připravte si husí pečínku, svatomartinské rohlíčky nebo kaldoun!
Netradiční recepty z melounu: Dejte si ho s balkánským sýrem nebo s vínem!