uvařil 2. 4. 2011 14:32
Krůtí srdce dušené na česneku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 2. 4. 2011 14:32
Krůtí srdce dušené na česneku
srdce krůtí, cibule, špek uzený, česnek, masox, mouka hladká, pepř, sůl
Přidáno před 38 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
9 nejlepších podzimních polévek pro zahřátí: Dáte si dýňovou, mrkvovou nebo cibulačku?
Borůvky ve vlastní šťávě chutnají skoro jako čerstvé. Jak je připravit a uskladnit na zimní měsíce?
Konjakové těstoviny jsou hit. Neobsahují skoro žádné kalorie ani tuky, zato jsou bohaté na vlákninu a pomáhají s hubnutím