uvařila 7. 5. 2024 14:39
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 5. 2024 14:39
krk hovězí, slanina, cibule, česnek, víno červené, vývar masový, mrkev, celer, protlak, hořčice, mouka hladká, máslo, sůl, pepř mletý, chilli
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 28. 5. 2024 13:27
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice
Strava je při lyžování důležitá: Langoše ani klobásu není třeba odmítat, některá pravidla se ale vyplatí dodržovat
Slovenská kuchyně: Tajemná živáňská pečeně. Jak se správně skládá a co k ní podávat?