uvařila 1. 2. 2010 21:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2010 21:01
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, olej, mouka hladká, česnek, kečup sladký, víno červené, smetana 12%, bazalka čerstvá
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Pečeme s Ivou: Letně laděné rohlíky jsou plné rajčat, voní bazalkou a česnekem. Překvapte jimi návštěvu nebo kamarády u grilu!
Oběd na neděli: Upečte si skvělé kuře s nádivkou podle Marie-Janků Sandtnerové
Tatranský čaj: Slavný nápoj slovenských velehor má i nealko verzi, kam patří žloutky a voňavá skořice. Zahřeje a božsky chutná