uvařila 2. 9. 2012 17:30
Měkké maso po uečení vyjmeme ze šťávy a uchováme v teple.Mouku rozmícháme se zbytkem smetany,přilijeme do šťávy a 10minut provaříme.Podáváme s rýží,nebo s tím,co máme rádi.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2012 17:30
Měkké maso po uečení vyjmeme ze šťávy a uchováme v teple.Mouku rozmícháme se zbytkem smetany,přilijeme do šťávy a 10minut provaříme.Podáváme s rýží,nebo s tím,co máme rádi.
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Pozvěte jaro do kuchyně! Trio svěžích pomazánek, které zachutnají každému
Chorvatsko na talíři: Zapomeňte na paštiku a ochutnejte vynikající černé rizoto nebo pikantní guláš s klobáskou
Kynuté knedlíky trochu jinak: Nadýchaný alpský knedlík maxi velikosti s mákem a vanilkovou omáčkou chutná božsky