uvařila 19. 11. 2011 15:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 11. 2011 15:12
zelí kysané, sůl, kmín celý, houby sušené, mouka hladká, cibule, klobása, paprika sušená sladká, olej, smetana, masox, brambory
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Chlupaté koláčky – valašská specialita z brambor nahradí knedlíky. Výborné jsou s jednoduchou povidlovou omáčkou
Středověcí Vikingové si dusili hovězí na víně, vařili pivo z řebříčku a pomocí cibulové polévky „diagnostikovali“ zranění
Stravováním k lepšímu myšlení, paměti a koncentraci