uvařil 6. 10. 2010 18:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 6. 10. 2010 18:44
zelí, cibule, kmín celý, voda, ocet, sůl, cukerin, pyrosiřičitan draselný
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
V Chorvatsku se na Štědrý večer se připravuje výborná polévka ze sušené tresky. Příprava je snadná, chuť fantastická
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Moučník, který má připomínat Ježíška v peřince. Znáte historii drážďanské štoly?