uvařila 29. 12. 2010 17:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 12. 2010 17:49
mléko, droždí, cukr, mouka hladká, prášek do pečiva, majonéza, sůl, vejce
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Hráškový krém: Klasiku školních jídelen připravíte snadno, stačí 3 hlavní suroviny a vylepšovat můžete už podle vlastní chuti
Nejlepší velikonoční jidáše: Jak na to, aby byly krásně nadýchané a vydržely dlouho čerstvé
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“